Eten Slider 00010
Eten Slider 000141
Eten Slider 0008

Eten ,
bij ‘le point de vue’

Onze eetfilosofie kenmerkt zich door eerlijkheid en authenticiteit. We maken zo veel mogelijk gebruik van plaatselijke seizoensproducten en ingrediënten. In de zomer wordt er elke maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond een (h)eerlijk en vers menu du chef geserveerd. Dit wordt dagvers bereid door onze kok Aurélie. Met wensen inzake een dieet kunnen we helaas geen rekening houden, behalve vegetarisch. Op de andere dagen van de week kunt u zich vervoegen bij de vele restaurants binnen 5 kilometer afstand van ons hotel.

 

In het najaar presenteren wij wildmenu's. Aangezien deze wildweekenden zeer geliefd zijn, raden wij u aan tijdig te reserveren. Bij ons om de hoek zit trouwens de beste wildbeenhouwer van de streek. U kunt daar ook zelf uw wildaankopen doen.

 

Voor de kleine trek gedurende de dag kunt u bij ons een tapasplankje nuttigen.