Eten Slider 00010
Eten Slider 000141
Eten Slider 0008

Eten ,
bij ‘le point de vue’

Na jaren van een heerlijke keuken die zeer gewaardeerd werd door duizenden gasten, hebben wij voor een groot deel van dit jaar nog geen goede kok kunnen vinden. Dit betreuren wij zeer, maar natuurlijk is er iedere dag het uitgebreide ontbijtbuffet tot 10.30 uur en kunnen we u tussen 12.00 en 14.00 uur en tussen 18.00 en 19.00 uur een paar kleine gerechtjes aanbieden. Uiteraard zijn er ook aperitiefsnacks verkrijgbaar en is onze bar de gehele dag open!

 

In de onmiddellijke omgeving van ons maison d'hôtes zijn er 3 restaurants, 3 kilometer verderop 1 restaurant en 6 kilometer verderop 8 restaurants te vinden. Wij kunnen daar voor u eventueel een reservatie doen of in bepaalde omstandigheden kunnen we tot maximaal 4 personen brengen en/of halen.

 

In bepaalde gevallen kunnen wij groepen, die bij ons verblijven (bijvoorbeeld vriendengroep of bedrijf) voorzien van lunch en/of diner. Wij informeren u graag hierover.

 

Vanaf 1 oktober is het jachtseizoen geopend en bieden wij vanaf het eerste oktoberweekend een wildweekend-arrangement aan, dat bestaat uit 2 overnachtingen (vrijdagnacht en zaterdagnacht), twee 3-gangen diners en twee maal uitgebreid ontbijt. Dit geldt voor de weekenden in oktober, november en december.