82edf182e0

Reserveer een verblijf,
bij ‘le point de vue’

We heten u graag welkom in hotel Le Point de Vue, we doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Fijn dat u bij ons wilt reserveren. Vul het formulier hiernaast in en druk op verstuur. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw aanvraag. 

 

Elke vrijdag en zaterdag kunt u bij ons vanaf 19.00 uur van een 3-gangen menu du chef genieten, en af en toe op de zondag. De prijs hiervoor is €34,50. Op andere dagen kunt u tussen 19.00 en 20.00 uur iets kiezen van onze kleine kaart of kunnen we u, voor een uitgebreider diner, alternatieven aanbieden. Op wandelafstand van ons hotel bevinden zich 2 restaurants; één eenvoudig en één wat uitgebreider. En op 3 tot 5 kilometer afstand bevinden zich minimaal 8 restaurants. Helaas kunnen we geen rekening houden met speciale (dieet)wensen, behalve vegetarisch.

 

Reserveren voor alleen de zaterdagnacht is niet mogelijk. Een weekendarrangement bestaat uit een vrijdagnacht en zaterdagnacht. In de maanden juli en augustus kunt u wel alleen voor de zaterdagnacht reserveren.

Reserveringsaanvraag

Bedankt voor het invullen van het formulier.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld. Controleert u de paars gemarkeerde velden

Open    
Open tot 12:00
Vertrek
Gasten
Kinderen
Kamers
Verzorging
Naam

Adres

Postcode / Plaats

Land

Telefoon

E-mail

Opmerkingen